Berry Ratio v transferovom oceňovaní - Kvasničková, Zuzana
Vývoj metód transferového oceňovania. Indikátory ziskovej úrovne v aplikácii ziskových metód. Berry Ratio - Berryho ukazovateľ - hlavný analytický nástroj v daňovej správe Spojených štátov, používaný na celom svete. Aplikácia Berryho ukazovateľa v analýze transferového oceňovania. Nevýhody využitia Berryho ukazovateľa.