Vybrané problémy v oblasti daňových únikov v Európskej únii - Lénártová, Gizela
Definícia pojmu daňový únik a jeho klasifikácia. Medzinárodný rozmer daňových únikov a daňové raje. Daňové úniky v EÚ. Opatrenia v boji proti daňovým únikom. Eliminácia daňových únikov.