Controlling v podnikaní - Moravčíková, Elena, 1967-
Poukázanie na nevyhnutnosť sledovania a riadenia nákladov na úrovni podniku i vnútropodnikovej, od premyslenej stratégie, cez analýzu jednotlivých aktivít, po vytvorenie systému zmysluplného vnútropodnikového riadenia.