Základné východiská strategického finančného plánu - Sochor, Milan
Význam strategického finančného plánu. Základné východiská pre jeho tvorbu - analýza ekonomického makroprostredia, analýza odvetvia. Analýza portfólia produktov podniku, súhrnné hodnotenie ekonomickej výkonnosti.