Productivity change in Slovenian agriculture during the transition: a comparison of production branches - Bojnec, Štefan
Prezentácia TFP (Total factor productivity) a jeho vývoj v slovinskom poľnohospodárstve v rokoch 1994-2003. Najúspešnejšie odvetvia.