Purchasing Power Parity and Cointegration: Evidence from Latvia and Slovakia - Chocholatá, Michaela, 1977-
Komparatívna analýza parity kúpnej sily medzi Litvou a eurozónou a medzi Slovenskom a eurozónou s využitím Engle-Grangerových a Johansenových techník.