Strategické plánovanie v podnikoch na Slovensku - Slávik, Štefan, 1955-
Nároky, očakávania a paradoxy strategického plánovania. Výsledky prieskumu o strategickom plánovaní v podnikoch na Slovensku, ktorý sa uskutočnil poslednom štvrťroku 2006 a prvom štvrťroku 2007 prostredníctvom dotazníka, ktorý skúmal dynamiku a zložitosť podnikateľského prostredia, schopnosť podnikov udržať sa v tomto prostredí a proces ich strategického plánovania.