[The return of depression economics and the crisis of 2008] - Lábaj, Martin, 1982-
Recenzia na publikáciu, ktorá analyzuje finančné a hospodárske krízy v dvadsiatom storočí a venuje pozornosť skúmaniu otázky, prečo sme neboli na návrat dnešnej rozsiahlej globálnej krízy pripravení.