Nároky na distribúciu potravín sa zvyšujú - Adamčíková, Zdenka
Využívanie ekonomických a technologických nástrojov na minimalizáciu škôd pri distribúcii potravín. Outsourcing pre zachovanie kvality potravín. Logistika studeného reťazca - distribúcia pri nízkej teplote. Mraziace megacentrum na hranolčeky. Multiteplotné sklady. Zviditeľnenie potravín počas distribúcie za pomoci technológie RFID. Distribúcia mäsa a mäsových výrobkov. Priekopnícke Metro.