Balanced scorecard ako strategický IT nástroj v controllingu - Babič, Miroslav
Balanced scorecard, charakteristika. Hodnota, ktorej zdrojom je organizácia ako celok. Enterprise value proposition. IT balanced scorecard. Balanced scorecard pre e-business controlling.