Jak čelit nedostatku odborníků? - Rezlerová, Jaroslava
Nedostatok odborníkov ako hrozba pre svetový hospodársky rast. Potreba nájsť také riešenia, ktoré musia byť implementované zamestnávateľmi, vládami aj jednotlivcami tak, aby tieto riešenia boli prospešné pre všetky strany. Čo môže urobiť vláda. Ako môžu reagovať zamestnávatelia. Partnerstvo s personálnymi agentúrami.