European cooperative society - specific form of entrepreneurship - Bielik, Jozef
Príspevok je teoretickou štúdiou nových možností uplatnenia družstiev v Európe. Európske družstvo (SCE) - charakteristika. Európske družstvo a jeho právne zázemie. Účasť zamestnancov európskeho družstva na riadení. Európske družstvo a franchising.