Controlling CSR - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základné princípy controllingu CSR. Prezentácia CSR štandardov. GRI a G3. VeriSEAAR (Sociálne and etické účtovníctvo, auditing a reporting); Investori do ľudí (certifikát IIP), BPCB (Podnikateľské princípy pre elimináciu úplatkov), TI Six Step Process (Šesťkrokový proces TI) a SEM (Samohodnotiaci modul) - nástroje Transparency International, ISO 14000 a EMAS, ISO 26000, AA 1000, SA8000, Štandard dobrá spoločnosť: zodpovedná firma, OECD smernice pre multinacionálne corporácie. Výhody a nevýhody implementácie controllingu CSR.