Aplikácia moderných vzdelávacích metód pre manažérov a študentov v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Význam zabezpečenia rýchleho kontaktu medzi vyučujúcimi a poslucháčmi v oblasti vzdelávania. Význam e-learningu. Spolupráca Ekonomickej univerzity v Bratislave s COOP PRODUKTOM Slovensko (CPS). Vzdelávanie pre manažérov v CPS. Formy vzdelávacích aktivít. Návrh odborných školení. Odborné zabezpečenie. Príklady odborných školení. Vzdelávanie pre študentov na EU.