Podpora predaja a jej význam v rámci stratégie marketingovej komunikácie - Grančičová, Katarína, 1967-
Marketingová komunikácia je dnes už asi neodmysliteľnou súčasťou každého podnikateľského subjektu, pričom jej tvorba a realizácia umožňuje využiť rad prvkov a nástrojov. Jedným z nich sú aktivity podpory predaja, ktorých význam neustále vzrastá. Podstata aktivít podpory predaja a ich porovnanie s ostatnými prvkami marketingovej komunikácie. Príčiny rastúceho významu tohto nástroja v modernom marketingu. Potreba jej integrácie s ďalšími prvkami marketingovej komunikácie, čím sa znásobuje celková účinnosť marketingovej komunikácie.