Sociálne podniky - nástroj na udržanie zamestnanosti? - Majdúchová, Helena, 1963-
Sociálne podniky z pohľadu konceptu minulosti. Úvaha nad definíciou sociálneho podniku v SR. Sociálne podniky v legislatíve a podnikateľskej praxi na Slovensku. Dualita prístupov k sociálnemu podnikaniu. Aktuálne problémy a prekážky rozvoja sociálnych podnikov.