Podniková identita ako konkurenčná výhoda - Mišún, Juraj, 1978-
Podniková identita, ako dôležitý nástroj v oblasti marketingu a manažmentu. Spotrebitelia sa síce v období finančnej a hospodárskej krízy stále viac orientujú podľa ceny, avšak značka aj naďalej ostáva dôležitým faktorom pri ich rozhodovaní. Práve v ťažkom období sa najlepšie udržia podniky s dobrým imidžom. Nástrojom, ako imidž budovať a udržiavať je podniková identita.