Veřejná diplomacie versus ekonomická diplomacie: podpora značky státu v zahraničí - Pflimpfl, Ladislav
Priama a nepriama podpora zahranično-ekonomických záujmov štátov verejnou diplomaciou. Vplyv národného imidžu na ekonomiku. Made in a značka štátu. Zahraničná politika v otvorenej konkurencii.