Prístupy podnikovej terapeutiky a ich využitie v podmienkach hospodárskej krízy - Neumannová, Anna
Podniková terapeutika ako náuka o spôsoboch riešenia problémov podniku, odstraňovaní slabých miest a upevňovaní silných stránok života podniku, resp. vzhľadom na objekt skúmania podnikovej diagnostiky aj vyvedenie podniku z krízovej situácie. Je to náuka, ktorá sa zaoberá nápravou a zlepšovaním výsledkov, ktoré boli rozpoznané a vyhodnotené v procese diagnostikovania podniku.