Evropská unie: v čem je problém? - Drápal, Dan
Lisabonská zmluva a problematika ďalšej integrácie Európskej únie. Bezpečnostné otázky - tri potenciálne hrozby. Ekonomické otázky - dôvody pre integráciu Európskej únie. Nie je možné integrovať bez hodnôt.