Identita a ľudský kapitál Rómov - Loran, Tibor
Riešenie problémov rómskych osád a mestských get sa má zamerať na efektívnosť, nie na efekt. Právomoci a zodpovednosť samospráv. Kto je Róm? Špecifiká rómskej problematiky. Náčrt aktuálnych riešení.