Prístupy k meraniu hodnoty značky - Pčolinská, Lenka
Ekvita značky - sila a hodnota značky. Metódy merania ekvity značky: Brand asset valuator (BAV), Branddynamics. Hodnota značky pre spotrebiteľa. Pyramída značky. Model Equitrend. Desatoro ekvity značky podľa Davida A. Aakera. Meradlá hodnoty značky.