Eliminácia negatívnych dopadov globálnej krízy na v období 2008-2011 - Víghová, Agneša
Pohľad na dopady zníženia nezdaniteľnej časti základu dane z pohľadu živnostníka – podnikateľa a z pohľadu štátneho rozpočtu.