PR a moderní marketing - Kašík, Milan
Transakčný verzus vzťahový (relačný) marketing. Holistický marketing. Vývoj funkcie PR (riadenia vzťahov s verejnosťou) v spoločnosti. Súvislosti vzťahu marketingu a PR. PR ako súčasť marketingovej komunikácie.