Hospodářské trendy 2009 - Clauss Escher, Sandra
Návrhy expertov z oblasti vedy a hospodárskej praxe na riešenie hlavných výziev, pred ktorými dnes podniky stoja. Kríza finančných trhov. Hospodárska recesia. Zmena klímy. Globalizácia. Vodcovstvo. Boj o talenty. Ceny surovín. Ekonomický rast. Cenová politika. Inovácie.