Predikce trhu - Davenport, Thomas H.
Predikčné techniky a technológie. Prieskumy verejnej mienky a doporučenia pre zákazníkov. Význam predikcií a doporučení. Rôzne prístupy k predikciám. Predikcia a kreatívny proces. Praktické príklady. Odpovede na niektoré manažérske otázky.