Snahy o řešení finanční a ekonomické krize
Americký pohľad na svetovú ekonomickú krízu. Návrat k normálnemu stavu v nedohľadne. Globálne adekvátne riešenia. Medzinárodné dôsledky krízy. Malý vplyv krízy na Čínu. Užšie vzťahy medzi USA a Čínou. Vážnejšie dopady v rozvojovom svete. Miznúci sen o globálnom kapitalizme voľného trhu.