Jak lépe oslovovat zákazníky - Šimko, Martin
Efektívny Campaing management. Štyri fázy Campaing managementu - príprava marketingovej kampane, realizácia, zber dát a vyhodnotenie. Najväčšie riziká implementácie. Riziká verzus prínosy. Trendy marketingových kampaní.