Uznanie, oceňovanie a vykazovanie výnosov ROPO a obcí v príkladoch - Kicová, Marianna
Uznanie, oceňovanie a vykazovanie výnosov vznikajúcich z výmenných transakcií a udalostí spôsobom, akým sú definované v štandarde IPSAS-Výnosy z výmenných transakcií (Revenue from exchange transactions) Ustanovenia tohto štandardu boli prevzaté so slovenskej právnej úpravy v súvislosti s prechodom na novú metodiku účtovníctva vymedzených účtovných jednotiek verejnej správy.