Viacročný rozpočet, programové rozpočtovanie. akruálne účtovníctvo a controlling v obci - Kozovský, Dušan
Vymedzenie a zavedenie zostavovania rozpočtov na viac rokov (viacročné plánovanie rozpočtu). Implementácia programového rozpočtovania v miestnej a regionálnej územnej samospráve.