Kredibilný odhad škodovej frekvencie - Pacáková, Viera
Technika kredibilného odhadu škodovej frekvencie a aplikácia na príklade povinného zmluvného poistenia motorových vozidiel. Bühlmannov-Straubov model na výpočet kredibilného poistného.