21. storočie bude patriť veľtrhovému a výstavníckemu priemyslu - Adamčíková, Zdenka
Veľtrhový a výstavnícky priemysel považovaný za jeden z kľúčových sektorov tohto storočia. Investície do výstavísk a centier. Prvenstvo medzi výstaviskami - nemecké výstavisko v Hannoveri. V strednej Európe vládne Brno a Poznaň. Nastupujúci Blízky východ a Ázia. Najväčší veľtrh v oblasti logistiky, telematiky a dopravy v Mníchove. Najväčšie výstaviská na svete a v strednej Európe.