Marketingové mapy cestovních kanceláří - Doubravová, Johana
Aké marketingové postupy volia malé a špecializované cestovné kancelárie. Základný určujúci prvok marketingu - špecializácia a veľkosť cestovnej kancelárie. Odbornosť v komunikácii s klientom. Priamy kontakt a komunikácia. Starostlivosť o zákazníka. Cieľové skupiny malých cestovných kancelárií. Prezentácia na webe. Trendy v marketingu cestovných kancelárií.