Nákupní chování spotřebitelů ve světě a u nás - Brychta, Jan
Agentúrna sieť OgilvyAction uskutočnila rozsiahly výskum nákupného správania spotrebiteľov. Výsledky potvrdili desať rokov starú poučku Popai, podľa ktorej viac než 70 percent nákupného rozhodnutia priebeha v mieste predaja. Najimpulzívnejšie nakupujú Severoameričania. Ako je to v Českej republike.