Platobný styk a platobné systémy - Pataki, Rudolf
Bezproblémové zavedenie eura. Hodnotenie systémov vyrovnania cenných papierov. Koncepcia medzibankového platobného styku po zavedení eura. Platobný systém TARGET 2. Platobný systém EURO SIPS.