Manažérske prístupy a vplyv inovácií na ich vývoj - Šimová, Katarína, 1984-
Manažérske prístupy, ktoré položili základy pre inovácie a prispeli k vytvoreniu inovačného manažmentu. Inovatívna ekonomika. Prechod od industriálnej ekonomiky k inovatívnej ekonomike. Vývoj podnikového manažmentu. Technologický manažment a inovácie. Procesná inovácia a podnikový proces reinžiniering. Učiaca sa organizácia a vedomostný manažment. Dynamická adaptácia.