Axiomatický návrh pri hodnotení projektu - Andrejkovič, Marek
Problematika použitia axiomatického návrhu v oblasti ekonomiky je nová a v praxi nepoužívaná. Vplyvom vhodného využitia axiomatického návrhu je možné zostaviť systém, prostredníctvom ktorého je následné optimalizovanie ekonomických aspektov projektu, výrobku alebo inej entity už jednoduchšie, ako pri využití súčasných ukazovateľov, ktoré vykazujú vysokú mieru vzájomnej závislosti.