[Wirtschaftsdeuts in der Volkswirtschaft] - Adamcová, Lívia
Recenzia na publikáciu určenú pre poslucháčov Ekonomickej univerzity v Bratislave, ale aj študentom na podobne zameraných fakultách, ktorí si osvojili základnú odbornú teminológiu a chcú si rozšíriť vedomosti predovšetkým z oblasti makroekonómie.