Fehleranalyse und - korrektur im Fremdsprachenunterricht - Adamcová, Lívia
Niektoré vybrané aspekty procesu osvojovania nemčiny z fonetického a didaktického hľadiska. Vznik a príčiny fonetických chýb a ich korektúra. Otázky týkajúce sa aplikácie fonetických vedomostí v praxi.