K niektorým otázkam slovotvorných postupov v talianskej ekonomickej lexike - Smoleňová, Elena, 1974-
Lexika zastáva významnú úlohu pri osvojovaní si cudzieho odborného jazyka. Skúmanie talianskej ekonomickej terminológie z hľadiska jej vzniku. Vybrané slovotvorné postupy v taliančine, ich charakteristika a osobitosti.