Environmentálna politika EÚ a environmentálne technológie podporujú trvalo udržateľný rozvoj - Balhar, Vítězslav, Jr
Jednotná politika EÚ v oblasti energie a zmeny klímy. Environmentálne technológie prispievajú k trvalo udržateľnému rozvoju.