Trendy v maloobchode a ich vplyv na ponuku - Konštiaková, Veronika
Internacionalizácia maloobchodu dosiahla vrchol, ale maloobchodné spoločnosti stále majú priestor pre vstup. Faktory, ktoré tomu nahrávajú. Prudká expanzia maloobchodných spoločností, zánik tradičného nezávislého maloobchodu. Zmeny v správaní zákazníkov.