[Postavenie Latinskej Ameriky vo svetovom hospodárstve] - Kašťáková, Elena, 1974-
Recenzia na monografiu, ktorej obsah je zameraný na skúmanie spoločensko-politického a hospodárskeho kontextu vývoja Latinskej Ameriky v období globalizácie. Monografia pozostáva z deviatich kapitol a je určená nielen pre študentov ale aj pre širšiu verejnosť, ktorá má záujem o spoločensko-politický a ekonomický vývoj v danom regióne.