[Finanční strategie v mezinárodním podnikání] - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá široko spektrálnymi aspektami finančnej stratégie firiem v medzinárodnom podnikaní, pričom zachytáva veľkú premenlivosť podmienok a faktorov, ktoré so sebou prinášajú nové dimenzie času a operatívneho rozhodovania o zmenách umožňujúcich eliminovať riziko možných strát.