Kapitálové životné poistenie. Áno či nie? - Littvová, Zuzana
Otázka životného poistenia pre investora. Ako pozerať na kapitálové životné poistenie. Kumulovanie kapitálu v kapitálovom životnom poistení - kapitalizácia poistnej sumy. Riziko úmrtia a riziko dožitia. S čím sa možno v kapitálovom životnom poistení stretnúť.