[Rokovanie v medzinárodnom obchode] - Zorkóciová, Otília, 1954-
Recenzia na monografiu: Rokovanie v medzinárodnom obchode. Kniha syntetizuje poznatky rôznych na seba nadväzujúcich odborov.Spĺňa požiadavky praktického sprievodcu obchodným rokovaním v domácich, ale najmä v medzinárodných podmienkach.