Katedra medzinárodného obchodu sa vzdelávala v oblasti obnoviteľných zdrojov energie - Silná, Zuzana
Informácia o exkurzii konanej v dňoch 26. a 27. júna 2008 v rámci vzdelávacieho programu Obnoviteľné zdroje energie - alternatíva energetiky . Exkurziu zorganizovala Obchodná fakulta ekonomickej univerzity v Bratislave