Sankčný režim za nesplnenie povinností vyplývajúcich z rozpočtových pravidiel verejnej správy - Konvalinková, Iveta
Sankčné režimy. Duplicita pri ukladaní sankcií. Sankčný režim za nesplnenie povinností. Orgány oprávnené ukladať pokuty. Zákaz duplicity pri ukladaní pokút. Pokuty za nesplnenie povinností. Poskytovanie dotácií právnickým a fyzickým osobám. Listinné dôkazy. Poskytovanie dotácií. Zosúladenie právnych vzťahov.