Zákon o účtovníctve, opatrenia postupov účtovania pre neziskové účtovné jednotky - novely zákonov - Vršková, Jana
Zákonom č. 61/2009 Z.z. bol novelizovaný zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Zjednodušenie daňovej evidencie. Hranica príjmov. Povinnosť prechodu z jednoduchého účtovníctva na podvojné. Overenie účtovnej závierky audítorom. Uskutočnenie účtovných odpisov. Zriaďovacie náklady. Novela opatrenia postupov účtovania. Príklady.