Nadácie a premena nadačného imania - Klabníková, Klára
Charakteristika nadácie. Činnosť nadácie. Založenie a vznik nadácie. Zrušenie a zánik nadácie. Použitie majetku nadácie. Účelová viazanosť prostriedkov. Zdaňovanie nadácií. Príjmy oslobodené od dane. Zisťovanie základu dane. Povinnosť podať daňové priznanie. Daňové priznanie a úhrada dane. Odpočítavanie daňovej straty. Prijímanie 2 percent zo zaplatenej dane z príjmov.